Mint látható, már rögtön az első oldalon elrontottam a bejegyzést, illetve a szerkeztést.

Nem ígérhetek mást, csak ellentmondást.

Time helyett sikeresen timo-t írtam...azért ez eléggé vagány. Bárhogy is legyen, olyan nincs, hogy ne legyen sehogy.

Szerintem mint minden vga fejében már sokszor megforsult a kérdés: Vajon változtatunk világot, hozzáállást, életet, diétát? Vagy csupán kompenzálunk?

Többször arra a kurva egyszerű nézőpontra helyezkedtem már, hogy kompenzálunk. Hiszen ez a valóság. Se több, se kevesebb...nemdebár? Éppen volt Koppenhága, ahol az autóipar vs károsanyag-kibocsátás dimenzióin túl nem sokan jártak. Persze, hiszen miért is jártak volna? Amikor ez a téma kerül elő, akkor egy dolog mindig nyilvánvalóvá válik számomra. Nevezetesen az, hogy lehet, hogy az tudósok szeretnék komolyan jobbra fordítani a világot, ámulánbátor hogyha ez a törekvés gyökereiben változtatná meg a világot, akkor mindig tesznek egy nagyon nagy lépést vissza, mert a feltárulkozó igazság nagyobb, hatalmasabb, és a rengeteg lehetséges változással együtt ijesztőbb, mint azt előtte képzelni merték volna. Hiszen hogyha komolyan, mondom KOMOLYAN (jaj, tudom vastagíthattam volna a betűket, de az már oly nagyon eklektikuel lett volna, hogy rögtön az entellektüel blogok között találnám/tálalnám magam) elkezdődne a ipari hústermelés leállítása, akkor a hozadék, a reális hozadék olyan hatalmas lenne, hogy az jelenleg beláthatatlan.

Ugyanakkor piros traktornál világosabb, hogy ez az egyetlen kiút. Különben finoman szóva is baszhatjuk. Ezért nem kétséges, hogy az egyetlen tartható felfogás, hogy VÁLTOZTATUNK (nézőpontot, kötelezőt, életbiztosítást), mert szerintem másképp nem lehet komolyan gondolni semmit, amit az egész vegaság jelent egyénenként, személyiként, és csoportonként. vagy lehet...?

Minden olvasót előre is köszöntök.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://marcivagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr681632784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása